Kinnipeetav jättis vanglasse naasmata

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanglast kõrvale hoidnud Sergei Maltsev.
Vanglast kõrvale hoidnud Sergei Maltsev. Foto: Justiitsministeerium

Eile õhtul ei naasnud ettenähtud ajal vanglasse  Tallinna vangla avavangla osakonna kinnipeetav Sergei Maltsev, kes oli lubatud tööle väljaspoole vanglat.

Sergei Maltsev on 40-aastane, keskmise kehaehituse, lühikeste juuste ja kiilaneva pealaega. Tema mõlemal käsivarrel, parema jala sääremarja piirkonnas ja terve selja ulatuses on tätoveeringud.

Vanglast lahkudes kandis Sergei Maltsev musta nahktagi, siniseid teksapükse ja musti kingi.

Maltsev kannab kolme ja poole aasta pikkust karistust varavastaste kuritegude eest. Kinnipeetava otsimisega tegelevad vanglateenistus ja politsei.

Tallinna vangla alustas kriminaalmenetlust paragrahvi järgi, mis käsitleb karistuse kandmisest kõrvalehoidmist kinnipeetava puhul, kel on lubatud lahkuda kinnipidamisasutusest. Süüdimõistmisel on võimalik karistus kuni üheaastane vangistus.

Kõigil, kel on infot Sergei Maltsevi asukoha kohta, palutakse helistada politsei lühinumbril 112 või Tallinna vangla numbril 612 7500 või 5855 3435.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles