Galerii: Savisaare liit eemaldas kirjavigadest kubiseva veebilehe (3)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Savisaare valimisliidu kodulehekülg kandidaadid.ee kubiseb kirjavigadest – päringu peale lubas lehekülje autor Olga Ivanova selle korda teha. 

«Säilida tasuta ühistransport »;«Linnaliinide maršruutide üle vaatamine»;«on ammu märgistatud, et noortel» – need on vaid üksikud näited Savisaare valimisliidu koduleheküljel kandidaadid.ee valitsevast õigekirja kaosest.

Savisaare nõuandja Andres-Marius Rosenblatti sõnul on tegemist Olga Ivanova isikliku veebilehega ning tema teemat seetõttu kommenteerida ei oska.

«Aitäh, et pöörasid meie tähelepanu sellele probleemile. Teeme korda,» jäi Ivanova kodulehekülge kommenteerides napisõnaliseks.

Paratamatult jääb mulje, nagu kandidaatide valimislubadused oleks koduleheküljele üles laaditud eelnevat kontrolli läbimata. Näiteks on kandidaat Denis Aksjonovi puhul lisaks kirjavigadele üks ja sama jutt kaks korda üles laaditud – tõsi küll teisel korral on samas tekstis tehtud vähem vigu. 

Foto: Kuvatõmmis

Kirjavigadest pole päris puhas ka valimisliidu esinaise Olga Ivanova tutvustus.

/ Kuvatõmmis
Aleksandr Aksjonov sooviks korraldada erivajadustega inimeste väljavedu töökohani ja tagasi. 
 
/ Kuvatõmmis Aleksandr Aksjonov sooviks korraldada erivajadustega inimeste väljavedu töökohani ja tagasi.   Foto: Kuvatõmmis
Foto: Kuvatõmmis

Pärast Postimehe päringut läks kõnealune veebileht parandamisele.

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles