Tomberg: me ei lase ETVs reklaami eetrisse

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERRi juhatuse liige Hanno Tomberg.
ERRi juhatuse liige Hanno Tomberg. Foto: Marina Puškar

Rahvusringhäälingu juhatuse liige Hanno Tomberg ütles, et kellegi reklaami nad USA saatkonna valimishommikul eetrisse ei lase.


USA saatkond saatis e-kirja, et otsib ETV stuudios toimuva presidendivalimiste saate toitlustamiseks rahastajat. Kirjas seisab, et kui mõni firma soovib spondeerida 20 000 krooniga toitlustamist, saab ta selle eest stuudiosse oma firma reklaamplakati, vahendas

aripaev.ee

.


Tomberg kommenteeris: «Ei ole midagi sellist kokku leppinud, meie pakkusime võimaluse, toitluse ja ruumirendi peavad nad ise tasuma. Kinnitan, et me ei ole mingist reklaamist rääkinud.»

«Minuni sellist infot jõudnud ei ole, veel kord: rahvusringhäälinguseadus ei luba reklaami riigitelevisioonis. Erandkorras reklaami näitamiseks peab rahvusringhäälingu nõukogu luba olema, kuid seda me taotlenud ei ole ja selleks ma vajadust ei näe,» lisas ta.

Tomberg täpsustas veel, et hommikusöögilt ei ole plaanis ülekannet teha, vaid valitud allikatega intervjuusid. «Kindlasti ei tule ülekannet, vaid teeme intervjuusid, mille taustal kindlasti ei näe kellegi reklaami,» lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles