Tegevust alustab Äripäeva raadio

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Majandusleht Äripäev käivitab esmaspäeval oma raadio, mis on kuulatav sagedusel 92,4 MHz ning levib Tallinnas ja Harjumaal.

Äripäeva raadio alustab otse-eetris hommikuprogrammiga tööpäeviti ajavahemikul kella 7.00–9.15, teatas Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.

Hommikuprogrammi saatejuhtidena astuvad üles Äripäeva ajakirjanikud Aivar Hundimägi, Harry Tuul, Igor Rõtov, Meelis Mandel ja Äripäeva raadio ärijuht Priit Jõgi.

Päeva ülejäänud sõnalise osa moodustavad erinevad tunniajalised saateid, mida on kokku 30. Saated on nii iganädalased kui igakuised. Siin on saatejuhtideks Äripäeva ajakirjanikud ja ekspertideks oma ala professionaalid ettevõtetest ja avalikust sektorist.

Äripäeva raadiol puudub omaette toimetus, ta on tihedalt integreeritud Äripäeva toimetusega ja edaspidi üha enam Äripäeva kõikide teiste toodetega.

Lähiajal esitab Äripäev tehnilise järelevalve ametile taotluse raadiosignaali võimsuse suurendamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles