Kruuda nõuab Pettailt Keskerakonna garantiikirjadega seoses võlga tagasi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavo Pettai
Paavo Pettai Foto: Georg Kõrre/Postimees

Oliver Kruudale kuuluv KR Juhtimisteenuse AS esitas juunis Harju maakohtusse hagi reklaamiärimees Paavo Pettai vastu, viimase sõnul on kohtuasi seotud ka Keskerakonna garantiikirjadega - Keskerakonna toonased juhtfiguurid enda kinnitusel aga juhtunuga kursis ei ole.

Kohtu esindaja Janar Filippov kinnitas ERRile, et KR Juhtimisteenuse AS on tänavu juunis esitanud hagi Paavo Pettai vastu, see on menetlusse võetud, kuid istungi kuupäeva pole paika pandud.

Pettai ütles, et hagi puudutab tema vastu ühest laenulepingust tulenevalt esitatud rahalist nõuet, mille sisu või summa suurust ei tahtnud ta veel kommenteerida, kuid kinnitas, et kohtuasi on otsapidi seotud Keskerakonna garantiikirjadega.

«Arvan, et see on ikkagi osapoolte omavaheline asi,» jäi Kruuda kohtuasja kommenteerides napisõnaliseks.

Ametlikult kinnitamata andmetel on juhtum seotud 2009. aasta valimiste rahastamisega - sealjuures väitsid aga toona Keskerakonna aukohtu esimehe ametit pidanud Ain Seppik, toonane Keskerakonna juhatuse liige Kalle Laanet, senini Keskerakonna juhatusse kuuluv Aadu Must ning Keskerakonna volikogu aseesimees ja peasekretär Mihhail Korb, et nemad ei tea asjast mitte midagi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles