GAG-i direktor: tundide alguseks on õppehoone kasutusluba olemas

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Postimees

Vaatamata sellele, et hetkel on veel Gustav Adolfi Gümnaasiumi uue õppehoone kasutusluba alles vormistamisprotsessis, lubas kooli direktori Hendrik Aguri lapsevanematele saadetud kirjas, et homset koolipäeva alustatakse juba seal.  

«Täna saadi Tallinna Haridusameti juhataja Andres Pajula kinnitusel viimased kooskõlastused Pääste- ja Terviseametilt ning hoone kasutusluba on vormistamise protsessis,» selgitas Agur GAG-i 1.-6. klasside vanematele saadetud e-kirjas ning lisas, et homme alustatakse õppetööd juba Kotzebue majas.

«Nagu ma seal kirjas ka ütlesin, siis on meile lubatud, et uut päeva alustame me kasutusloaga,» vastas mees pärast väikest mõtlemispausi Postimehe küsimusele, millal siis täpselt ikkagi luba kätte saadakse. 

Täpsustavale küsimusele, kas luba saab valmis siis täpselt tundide alguseks, vastas mees jaatavalt. 

Tallinna haridusameti juhataja Andres Pajula kinnitas täna õhtul «Aktuaalsele kaamerale», et hoone kasutusluba on lõpuks olemas ja õppetöö saab teisipäeval majas alata, vahendas ERRi uudisteportaal. «Mul on hea meel kinnitada, et kool algab homme uues õppehoones ja kõik kasutusloa menetlused on läbi nüüd ja kasutusluba on väljastatud,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles