Contra: kõige «maitsvamaks» pean sotsiaalmeedia teemat

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Konnula ehk Contra.
Margus Konnula ehk Contra. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui kirjamees Margus Konnula ehk Contra veel keskkooli viimases klassis õpiks, oleks ta kirjandi kirjutanud sotsiaalmeedia teemal.

«Teemat «Facebook ja mina» lihtsalt tuleb vahepeal analüüsida, et Facebooki kontrolli all hoida, nii et võib-olla just seda teemat oleksin kõige maitsvamaks pidanud,» ütles Contra Postimees.ee’le.

Ta oleks kaalunud ka teema «Kui palju on asju, mida ma ei vaja» kajastamist. «Tunduks huvitav analüüsida, milliseid asju ikkagi vaja on ja miks neid asju vaja on, mida vaja ei ole,» mängis Contra sõnadega.

«Kuidas kirjandus on mõjutanud minu tõekspidamisi?» on Contra jaoks kolmas põnevam teema. «See teema ka meeldib, aga ma ei usu, et ma julgeksin sellest kirjutada – esimese matsuga tundub, et mis ta ikka nii väga on mõjutanud,» naljatas ta.

Üldiselt oli Contra meelest teemasid igale maitsele: oli sotsiaalset, üldinimlikku, ajalukku vaatavat. «Kellel just liiga ekstravagantne maitse ei ole, peaks oma leidma,» märkis Contra.

Kuigi aastaid kooli lõpetamisest on möödas üksjagu, on Contral väga hästi meeles oma lõpukirjandi teemad: 9. klassi lõpus kirjutas ta teemal «Mina ja roheline mõtteviis» ja keskkooli lõpus arutles ta kirjandis oma luuleelamuste üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles