Simple Express lükkab oktoobrist plaanitud liinide sulgemise edasi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui veel mõni päev tagasi pidi Simple Express sulgema septembri lõpust terve hulga väljumisi kolmel liinil, siis nüüd on bussiliine käitav Eesti Buss otsustanud selle paar kuud edasi lükata.

Veel nädala alguses teavitas Simple Express oma kodulehel reisijaid terve hulga väljumiste sulgemisest kolmel liinil: Tallinn-Narva, Tallinn-Võru ja Tallinn-Alatskivi-Rakvere. Suuremal osal nendel liinidel väljuvate busside viimaseks käigusoleku päevaks oli märgitud 30. september, mõnel ka 1. oktoober.

Simple Expressi liine käitav Eesti Buss on otsustanud viimastel päevadel liinide sulgemise paar kuud edasi lükata. «Oleme reisijate, kohalike omavalitsuste ja ametkondade tagasiside põhjal otsustanud lükata muudatuste jõustumise kahe kuu võrra edasi, et pakkuda rohkem aega edaspidiste lahenduste väljatöötamiseks,» ütles Eesti Buss OÜ turundusjuht Marel Kallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles