Teetööd häirivad mitmel pool liiklust

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Priit Simson.

Maanteeinfokeskuse andmetel tehakse täna Eestis mitmel pool teetöid, mis muudavad tavalist liiklusrütmi.

Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maantee kilomeetritel 64-71 Turba ja Loobu vahel tehakse auguremonti. Kiiruspiirang tööpiirkonnas on 50 km/h.

Teekatte parandustöid tehakse ka Tallinna-Tartu maanteel Järva maakonnas kilomeetritel 79,9-67,7 Korba ja Matsimäe vahel ning Jõgeva maakonnas kilomeetritel 134-141 Kaliküla ja Pikknurme vahel. Ka neil teelõikudel on kiiruspiiranguks 50 km/h ja teel on lahtise killustiku ülespaiskumise oht.

 Teeremonditöid tehakse Pärnu maakonnas Pärnu-Paide-Rakvere-Sõmeru maantee Tammiste-Kiisa lõigul. Kiiruspiirang on kuni 30 km/h.  

Tallinn-Rapla-Türi maantee Aranküla-Rapla taastusremondilõigul alustatakse freesimistöödega Rapla linnas asuval teeosal (Viljandi maanteel). Liiklust korraldatakse tööde ajal fooridega, kiiruspiirang on 30 km/h. 

Kraavi-ja truubiehitustöid tehakse Võru maakonnas Antsla-Sänna maanteel Antsla ja Tsooru vahel. Kiiruspiirang on töötsoonis kuni 30 km/h. 

Alustati Jõhvi-Vasnarva maantee 8,4 kilomeetri pikkuse Jõhvi-Rausvere lõigu remonti. Piiranguid kehtestatakse seal vastavalt teetööde iseloomust tulenevale vajadusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles