Ryanair avaldas nimekirja ära jäävatest lendudest

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erikas Ovčarenko/15min/Scanpix

Ryanair avaldas täna täispika nimekirja lendudest, mis järgneva kuue nädala jooksul ära jäävad. 

Tühistatud lendude nimekirja leiab ettevõtte koduleheküljelt. Ära jäävad lennud suunatakse Ryanairi esindajate sõnul võimaluse korral ümber suurematesse lennujaamadesse ning klientidele pakutakse alternatiivseid lende. Soovi korral saavad kliendid raha tagasi ning lisaks on neil õigus nõuda hüvitist.

Odavlennufirma tõi lendude tühistamise põhjusena välja asjaolu, et firma ajalise täpsuse langemine septembrikuu esimesel poolel alla 80 protsendi on lubamatu. Ühtlasi seisneb probleem selles, et paljud töötajad võtavad korraga puhkused välja.

Ryanair vabandas pressiteate vahendusel tekkinud ebameeldiva olukorra eest ja tõi välja, et ära jäävad lennud puudutavad vaid kahte protsenti kõigist järgneva kuue nädala jooksul lennufirmaga reisivatest inimestest. Enamik klientidest saavad lennufirma esindajate sõnul kohad plaanitud lennu asemel samal päeval teisel kellaajal toimuvale lennule või järgmise päeva lennule. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles