Prokurör nõuab Leedu autovaraste väidetavatele juhtidele pikka vangistust (1)

Helen Mihelson
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu autovaraste kinnipidamine.
Leedu autovaraste kinnipidamine. Foto: Kristjan Teedema

Prokurör taotles kohtuvaidluses Tartu maakohtus Leedu autovaraste väidetavatele juhtidele pikka vanglkaristust, advokaatide hinnangul pole meeste süü tõendatud ning nad tuleb õigeks mõista.

Lõuna ringkonnaprokuröri Aro Siinmaa hinnangul on Julius Tiškevičiuse (41) ja Evaldas Pauliukonise (45) süü tõendatud ning neid tuleb karistada kaheksa-aastase vangistusega, kirjutab ERR Uudised.

Tiškevičiuse kaitsja vandeadvokaadi abi Artur Maljukov ja teine kaitsja vandeadvokaat Andrus Lillo ning Pauliukonise kaitsja vandeadvokaadi vanemabi Marko Paabumets palusid oma kaitsealused neile esitatud süüdistustes õigeks mõista.

Lõuna ringkonnaprokuratuur süüdistab Leedu kodanikke Tiškevičiust ja Pauliukonist kuritegeliku ühenduse moodustamises, südistuse järgi varastas nende juhitud jõuk Eestist uuemaid sõidukeid ja müüs need seejärel Leedus maha.

Kohus langetab otsuse 9. oktoobril.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles