Kohus lõpetas Kuldmäe perevägivalla süüasja

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Kuldmäe
Toivo Kuldmäe Foto: Urmas Luik

Pärnu maakohus lõpetas täna ASi Kihnu Veeteed juhatuse esimehe Toivo Kuldmäe perevägivalla kriminaalasjas menetluse.

Kohus lõpetas 47-aastase Kuldmäe süüasjas menetluse prokuröri taotlusel, sest tegemist on teise astme kuriteoga, milles süüdistatava süü ei ole suur, vahendas ERR Uudised.

Prokurör märkis, et kuna tegemist on peresisese konfliktiga, siis puudub asjas ka avalik menetlushuvi ning lisaks eelnevale on Kuldmäe kriminaalasja menetlus kestnud ebamõistlikult kaua.

Prokuröri taotlusel pani kohus Kuldmäele kohustuse tasuda riigituludesse 1750 eurot ning muud kriminaalmenetluse kulud, kriminaalasja menetluse lõpetamisega nõustusid ka kannatanud.

Lääne ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi tekitas Kuldmäe 2005. aasta juunis füüsilist valu oma alaealisele pojale ning sama aasta juulis lõi oma endist abikaasat käega näkku ning kolm korda jalaga kehasse, samuti oli Kuldmäel rüselus oma endise äiaga, süüdistuse järgi lõi Kuldmäe 2005. aasta detsembris naisel ahjuroobiga puruks käeluu ning 2007. aasta jaanuaris lõi pojale rusikaga näkku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles