ETV valimisdebatis osalejad: Narva tulevik sõltub noortest ja Venemaast (3)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva linn
Narva linn Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

ETV kohalike valimiste debatil teisipäeva osalenud Narva kandidaadid tõdesid, et linna võtmeküsimuseks on noortele töökohtade loomine ja Eesti-Vene suhted tervikuna, vahendas ERRi uudisteportaal.

Edgar Savisaare valimisliitu kuuluva Stanislav Pupkevitši sõnul nähakse Narva probeemina seda, et iga noor tunneb end otsekui seina äärde surutuna ja kiputakse Tallinnasse või kaugemale. Ka Reformierakonna esindaja Ants Liimets ütles, et Narvas tuleb võidelda ellujäämise eest, kuna rahvaarv on languses ja pensionäride osakaal elanikkonnas on väga suur. 

Sotsiaaldemokraat, valimisliidus Meie Narva kandideeriv Katri Raik ütles, et Narva on vaja investoreid meelitada ja lisas, et juba praegu on Narvas Venemaa investoreid, sealhulgas on Narva Tartu Ülikooli kolledžisse tulnud õppima noori Venemaalt.

Andrus Tamme (Keskerakond) hinnangul on Narva arengu mootoriks head suhted Venemaaga, Venemaa investoritest rääkides viitas Tamm pronkssõduri teisaldamisele, kuna pärast seda huvi rauges, kuigi krundid olid arendamiseks juba ostetud.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles