Jõelähtme vallas inimese surnuks sõitnud juht arvas, et ajas alla metslooma (2)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilkur
Vilkur Foto: Toomas Huik

Möödunud laupäeva õhtul kella 21 paiku sai politsei teate, et Jõelähtme vallas lebab maanteel naise surnukeha. Nüüdseks on selgunud, et naisele otsa sõitnud juht arvas, et ajas alla metslooma.

Praegustel andmetel juhtis 23. septembri õhtul 66-aastane mees sõidukit Toyota Land Cruiser ning sõitis Tallinna-Narva maantee 19. kilomeetril tema arvates otsa loomale, teatas Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja. Sõidukijuht helistas politseisse ning teavitas loomale otsasõidust ja jätkas oma teed.

Hiljem sai autojuht teada samas kohas juhtunud liiklusõnnetusest, mille tagajärjel hukkus naine. Mees võttis kohe ühendust politseiga.

«Sõidukijuht on kriminaalasja raames oma ütlusi andnud,» kinnitas ringkonnaprokurör Merike Tikk.

Tänaseks on teada, et õnnetuse ajal sõitis naisele otsa sõiduk Toyota Land Cruiser ning naisest sõitsid üle veel kaks sõiduautot. «Sõidukid ja autojuhid on tuvastatud, nende ülekuulamine on pooleli. Saan veel lisada, et esialgsetel andmetel olid jalakäijal tumedad riided seljas ning tal polnud helkurit,» sõnas prokurör Tikk. «Menetluse andmeid saame avalikkusele jagada pärast uurimise lõppu,» lisas prokurör.

Juhtumi asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus, mida viib läbi Põhja prefektuur. Kriminaalasja kohtueelse menetluse juht, Põhja ringkonnaprokurör Merike Tikk ütles, et menetlus on algusjärgus ning kuna tunnistajate ülekuulamised on veel pooleli, siis pole võimalik menetluse üksikasju avalikustada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles