Politsei uurib tumedate meeste jooksu metsa

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02: REKKA :TARTU, EESTI, 28OCT05 -  
Neli maakonda - Valgamaa, Tartumaa, J
TRT02: REKKA :TARTU, EESTI, 28OCT05 - Neli maakonda - Valgamaa, Tartumaa, J Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Täna tuli Postimehele vihje, et Järvakandi lähedal nähti kahte tumedanahalist meest rekka juurest metsa jooksmas.

«Umbes saja meetri kauguselt nägin, kuidas rekkajuht pani haagise uksi kinni ja kaks musta meest juba jooksid metsa poole,» ütles juhtunut pealt näinud Enn Mägi. «Siis tekkis kahtlus, et see pole küll õige asi,» ütles ta.

Kuigi Mägi nägi olukorda mopeediroolist vilksamisi, jäi mehele kahtlus hinge ning teavitas sellest ka politseid.

«No mis nad seal tegid siis, hommikusporti või?» küsis Mägi retooriliselt. 

«Punast värvi rekka hallikas-valge haagisega seisis kruusatee ääres. Selle juurest metsa jooksnud meestel olid mustad riided ja ühel oli seljakott ka seljas,»  kirjeldas Mägi olukorda.

«See oli seal Kõnnu jaama teel raielangi kõrval,» ütles Mägi.

Lääne prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse juhi Margo Petersi sõnul teatati politseile, et kella 9.30 ajal mööda Lokuta-Kõnnu maanteed Kaisma poole sõitnud mees märkas Pärnumaal Kõnnu küla kandis tee ääres veoautot, kust väljusid kaks meest, kes jooksid metsa.

«Saadud infost tulenevalt politsei kontrollib, kas tegemist võib olla ebaseaduslikult riigis viibivate isikutega või muu ohuolukorraga,» ütles Peters. 

«Oleme sellest teada andnud lähikonnas töötavatele patrullidele. Täname tähelepanelikku kodanikku ja palume politseid informeerida kahtlaste võõraste liikumisest oma kodukoha läheduses,» ütles Peters.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles