Tee- ja ehitustööd piiravad maanteedel kiirust

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Sille Annuk.

Maanteeinfokeskuse andmetel tehakse täna Eestis mitmel pool teetöid, mis muudavad tavalist liiklusrütmi.

Veetrasside ehitustöödeks on tööpäevadel kell 8-19 piiratud kiirust kuni 30 km/h Nehatu-Loo-Lagedi maanteel kilomeetritel 1,2-1,8. Tööd kestavad orienteeruvalt maikuu lõpuni. 

Teepeenarde hooldetööde tõttu on piiratud liikumiskiirust kuni 30 km/h Võru maakonnas Meremäe-Vastseliina-Kliima maanteel Vana-Vastseliinas (km 3,6-4,6).

Teetruupide ehituseks ja teemuldetöödeks on piiratud kiirust kuni 30 km/h ning suletud üks sõidurada samuti Võru maakonnas Paidra-Tsolgo-Joosu teel Tsolgos (km 3,8-4,2).

Teekatte parandustöid tehakse Tallinna-Tartu-Võru –Luhamaa maanteel Harju maakonnas Paunküla-Matsimäe vahelisel maanteelõigul ( km 50,7-67,7), Jõgeva maakonnas Võhmanõmme -Kaliküla lõigul (km 131,0-134,0) ning Harju maakonnas Tõdva-Hageri (km 5,0-8,0) ja Tallinn-Saku-Laagri (km 10,0-14,0) maanteel. Kiirusepiiranguks on kehtestatud kuni 30 km/h ning teel on lahtist killustikku.

Seoses kevadise suurveega suleti liiklusele Järva maakonnas Kagavere-Illevere (km 0,0-3,0) maantee. Ümbersõit Järva-Jaani kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles