Kättemaksupeks tõi vendadele tingimisi vangistuse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Mullu talvel väidetavalt peksmise ohvriks langenud mees kutsus sõbra ja oma kaks venda appi kätte maksma, selle asemel et sündmusest politseile teatada ning sattus hoopis ise koos kaaslastega kriminaalsüüdistusega kohtu alla.

Kuressaare kohtumaja tunnistas eile vennad Marko, Allani ja Taneli ning nende sõbra Raini süüdi vägivaldses sissetungis ja peksmises ning karistas kõiki mehi aastase tingimisi vangistusega poolteiseaastase katseajaga, vahendab Meie Maa.

Sündmusteahela algatanud Marko põhjendas kuritegu sellega, et oli möödunud aasta talvel ilma mingi põhjuseta tuttavalt mehelt peksa saanud ning kutsus veel samal päeval appi sõber Raini ja oma kaks venda, Allani ning Taneli, et riiukukele kätte maksta.

Paraku väljus olukord kontrolli alt – mehed läksid neljakesi Kuressaares asuva maja juurde, kus väidetav peksja elab, tungisid sisse, lõhkusid akna, peksid pererahvast ja neil külas olnud meest ning purustasid perepoja ninaluu.

Kõik neli kohtualust ütlesid oma viimases sõnas, et kahetsevad tehtut ja kinnitasid, et midagi taolist enam ei kordu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles