USA suursaadik uude terrorismilainesse ei usu

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indoneesia kuntsnik S. Wito lõpetamas pilti Osama bin Ladenist ja endisest USA presidendist George Bushist.
Indoneesia kuntsnik S. Wito lõpetamas pilti Osama bin Ladenist ja endisest USA presidendist George Bushist. Foto: SCANPIX

Osama bin Ladeni surm ei tähenda võitu terrorismi üle, kuid see on suur samm edasi võitluses selle vastu, ütles Ameerika Ühendriikide suursaadik Eestis Michael C. Polt.

«Terroristid püüavad endiselt meile liiga teha, aga ma arvan, et bin Ladeni surm oli neile suureks tagasilöögiks – nad kaotasid oma kõige ohtlikuma ja mõrvarlikuma liidri,» vahendas ERR Uudised Polti intervjuud «Aktuaalsele kaamerale».

Ta nentis, et edaspidi on kõige tähtsam mitte valvsust kaotada ja võitu tähistama jääda. Polti sõnul peavad kõik – ka Eesti - olema ettevaatlikud ja valmis tegema kõik, et end kaitsta.

«Ma ei usu, et tulemas on uus terrorismilaine, aga peame olema valmis kõigeks, mida eksiteel olevad isikud on võimelised tegema,» märkis Polt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles