Vahistati tapmises kahtlustatavad mehed

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
tapmisega seoses võeti vahi alla noormees
tapmisega seoses võeti vahi alla noormees Foto: TV3

Lõuna ringkonnaprokuratuuri taotlusel vahistas Tartu maakohus eeluurimise ajaks kolm meesterahvast, keda kahtlustatakse seotuses 14. oktoobril 2008 Tartus Jannseni tänavas toime pandud tapmisega.

1979. aastal sündinud Erkit ja 1984. aastal sündinud Gerti kahtlustatakse vanema meesterahva peksmises ja tapmises, vahendas Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja.

Kohtus süüdimõistmisel ootab neid selle kuriteo eest kuni viieteistkümne-aastane vangistus.

1967. aastal sündinud Alarit kahtlustatakse kuriteost mitteteatamises ja kuriteo varjamises, mille eest süüdimõistmisel on ettenähtud kuni viieaastane vangistus.

Erki ja Gert on möödunud suvel ennetähtaegselt kinnipidamiskohast vabanenud ning neid on varem korduvalt karistatud nii kriminaalkorras kui ka väärtegude toimepanemise eest.

Ringkonnaprokurör Toomas Liiva rõhutab, et kuriteo kiire avastamise juures oli määrav Lõuna prefektuuri kriminaaltalituse politseiametnike hea töö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles