Politsei kontrollib kaugliinibussides turvavööde kasutamist (3)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna bussijaam.
Tallinna bussijaam. Foto: Liis Treimann

Politsei- ja piirivalveamet, maanteeamet ja bussifirmad kontrollivad novembris turvavarustuse kasutamist kaugliinibussides.

Aktsiooni eesmärk on tuletada novembrikuise turvavöö kampaania raames meelde, et turvalise bussisõidu jaoks on lisaks kvaliteetsele bussile ja oskuslikule bussijuhile oluline igal reisijal bussis alati oma turvavöö kinnitada, teatas bussifirma Lux Express esindaja reedel BNS-ile.

Kampaaniat bussis turvavöö kinnitamiseks viivad novembris läbi politsei- ja piirivalveamet, maanteeamet, Lux Express, Simple Express ning Tallinna bussijaam.

Kampaania juhib tähelepanu, et lisaks professionaalsele bussijuhile, tehniliselt korras bussile, liiklusseaduse ja teeolude järgimisele, tagab reisija turvalisuse tema enda käitumine. Kampaania raames selgitatakse laiemalt turvavöö kasutamise olulisust bussis, viiakse bussides läbi turvavöö kasutamise kontrollreide ning pakutakse reisijatele võimalust testida turvavöö kasutamise mõju õnnetusjuhtumi korral.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles