Riigikogus moodustati Narva toetusrühm

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hermanni linnus Narvas.
Hermanni linnus Narvas. Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogus moodustati täna Narva toetusrühm, mis on juba 27 parlamendi selle koosseisu toetusrühm.

«Narva toetusrühma koosseisu kuulub hetkeseisuga 16 liiget, kuid kuna see on alles moodustatud, saab sellega loomulikult veel ühineda,» rääkis riigikogu pressiesindaja Gunnar Paal Postimees.ee'le.

Toetusrühma esimeheks valiti Juku-Kalle Raid, aseesimeesteks Marko Pomerants ja Rein Aidma.

Rühma ülejäänud liikmed on Priit Sibul, Liisa-Ly Pakosta, Erki Nool, Raivo Järvi, Tõnis Lukas, Indrek Raudne, Urmas Reinsalu, Toomas Tõniste, Aivar Riisalu, Siim Kabrits, Reet Roos, Laine Randjärv ja Andrus Saare.

Ülejäänud riigikogus moodustatud toetusrühmad on: Harjumaa toetusrühm, Ida-Virumaa toetusrühm, jahimeeste toetusrühm, Järva-ja Viljandimaa toetusrühm, Kaitseliidu toetusrühm, Kagu-Eesti saadikurühm, kodanikuühiskonna toetusrühm, kodukandi toetusrühm, kohalike omavalitsuste ja regionaalpoliitika toetusrühm, kosmoseuuringute toetusrühm, looduslike pühapaikade toetusrühm, muinsuskaitse ühendus, Mulgimaa toetusrühm, Pärnumaa saadikurühm, saadikuühendus «Inimõiguste kaitseks Põhja-Kaukaasias», saarte ühendus, Setomaa toetusrühm, spordi-ja liikumisharrastuse toetusrühm, säästva energia toetusrühm, Taiwani toetusrühm, Tiibeti toetusrühm, tuumajaama toetusrühm, Vana Võrumaa saadikurühm, Valgamaa toetusrühm, vähemusrahvuste saadikute ühendus ja õigeusuliste saadikurühm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles