Eesti maanteedel parandatakse teekatteid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asfalteerimine.
Asfalteerimine. Foto: Sille Annuk.

Maanteeinfokeskuse andmetel tehakse täna Eestis mitmel pool teetöid, mis muudavad tavalist liiklusrütmi.

Täna kell 8-16 on asfalteerimistööde tõttu Võru maakonnas Osula ristmikul liiklusele suletud Raiste-Osula-Varese maantee kilomeetrid 7,3-7,4 , see on ristumine Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteega. Ümbersõidud toimuvad Sulbi, Vagula või Navi kaudu.

Teeäärsete raietööde tõttu on kuni 13. maini Harju maakonnas Saku-Tõdva maantee kilomeetritel 3,4-7,4 Kasemetsa-Tõdva lõigul tööde tsoonis piiratud kiirust 30 km/h.

Teekatte parandustöid tehakse:
- Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Järva maakonnas Rae ja Türi vahelisel lõigul (km-d 94,1-87,9);
- Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Jõgeva maakonnas Adavere ja Kalmeküla lõigul (km-d 120-122)
- Tartu maakonnas Siniküla ja Kärevere lõigul (km-d 155-168) ja Aardla ringristmiku ja Reola vahel (km-d 186-193)

Tööde tsoonis kehtib kiiruspiirang vajadusel kuni 30 km/h ja teel võib olla lahtist killustikku.

Sobiva ilma korral märgistatakse teekatet Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel km-tel 100-110 ja Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel km-tel 160-167.

Teepeenratöid tehakse Rapla maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Orgita-Jädivere lõigul (km-d 65-90) ja Keava-Hõreda maanteel Lau piirkonnas (km-d 5,1-6,2). Vajadusel piiratakse tööde tsoonis kiirust kuni 30 km/h.

Tänasest pühapäevani on laada Luige Kevad toimumise ajal Harju maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maanteel km-tel 6,5-8 Luigel piiratud kiirust 50 km/h ja muudetud parkimise korraldust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles