Eelkuumuta ahi 220 kraadini. Määri saiaviilud poole koguse oliiviõliga ning rösti ahjus, kuni need on mõlemalt poolt kuldsed. Aseta jahtuma. Purusta kahvliga oad ning sega need hakitud ürtide, sibula ja küüslauguga. Maitsesta soola, pipra ja tšilliga. Enne serveerimist tõsta igale saiale kuhjake oasegu.
2,5 dl hakitud lehtpeterselli
1 tl hakitud majoraani (oreganot)
1 peeneks hakitud anšoovis
Aseta maitseroheline, küüslauk, sidrunimahl ja õli minihakkijasse (võid seda teha ka uhmris käsitsi) ning sega ühtlaseks. Lisa anšoovis, kapparid ja fetajuust. Tõsta lusikaga oasaiadele, serveeri kohe.
soola-pipart ja maitseürte
Sega kõik läbi ja tõsta saiadele.
Jahutav supiline armastab seltsiks roosat veini ning päikesepaistet. Supi sisse võib hoopis sortsukese viina lisada. Meenuta neid aegu, mil arbuusi auk uuristati, pool liitrikest kanget märjukest sisse kallati ja paari tunni pärast süüdimatu ilmega vili ka ära söödi. Ära mingil juhul õpeta seda oma lastele.