Ahti Kõo: uurimisorganid peaksid oma tegemisi selgitama

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Riki montaaž

Pärnu linnavolikogu esimehe Ahti Kõo (Reformierakond) hinnangul peaksid uurimisorganid spekulatsioonide vältimiseks avalikkusele selliste suurte aktsioonide puhul selgitama, mis alusel nad inimesi kinni peavad ning läbiotsimisi korraldavad.

«Kogu lugupidamise juures uurimisorganite vastu loodan, et seekord ei piirdu nad vaid sellega, et pole võimalik kommeteerida ning selgitavad linnarahvale ja kogu avalikkusele, mille alusel nad selliseid aktsioone korraldavad,» ütles Kõo Viisitamme kabineti läbiotsimist kommenteerides Pärnu Postimehele.

Kõo meelest heidavad tänased sündmused varju nii linnavalitsusele kui kogu Pärnu linna mainele ning teadmatus kutsub esile asjatuid spekulatsioone.

Ülekuulamiselt korraks välja lubatud Mart Viisitamm rääkis ukse taga viibinud ajakirjanikele, et kapo tunneb huvi Pärnu teede ja tänavate hoolduslepingu vastu aastatel 2008-2014. Teedehoolduslepingu võitis osaühing Rapla Teed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles