Galerii: läbiotsimiste päev Pärnu linnavalitsuses

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abilinnapea Simmo Saar sattus kapo huviorbiiti.
Abilinnapea Simmo Saar sattus kapo huviorbiiti. Foto: Ants Liigus/ Pärnu Postimees.

Täna otsis kaitsepolitsei Pärnu linnavalitsuses läbi linnapea Mart Viisitamme ja abilinnapea Simmo Saare kabinetid, menetlust alustati seoses riigihankekomisjoni tulemuste võimaliku mõjutamisega.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Külli Kivioja ütles Postimees.ee’le, et menetlust alustati karistusseadustiku paragrahvi 300 tunnustel selles, et Pärnu linnavalitsuse ametnikud üritasid luua põhjendamatult soodustingimusi ja eeliseid käesoleva aasta maikuus välja kuulutatud Pärnu linna tänavate hooldustöödega seotud riigihankes osalenud ettevõttele.

Pärnu Postimehe andmetel uurib kapo versiooni, nagu oleks Viisitamm ja Saar püüdnud mõjutada riigihankekomisjoni kuulutama Pärnu teede hooldamise konkursil võitjaks paremuselt teise pakkumise teinud aktsiaselts Baltifaldi, mitte osaühingu Rapla Teed, kes tegi soodsaima pakkumise.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles