Pärnu skandaali lisandus uus nimi - Cleanaway

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Mart Viisitamm..
Pärnu linnapea Mart Viisitamm.. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kaitsepolitsei haarangute ja Pärnu linnavalitsuse liikmete suhtes alustatud menetluse üheks osapooleks võib aripaev.ee andmetel olla ka suur prügifirma Cleanaway.


Pärnu teede hooldushanke võitja Rapla Teed juhatuse esimees Tõnu Vilipuu ütles, et nii nende ettevõte kui ka Baltifalt tegid n-ö pakkumised ühest klassist, Cleanaway pakkumine oli aga kohe 40 protsenti kallim. «Mulle tundub, et justkui taheti hange mängida Cleanawayle,» lisas ta

aripaev.ee

vahendusel.

«Meilt küsiti enne lepingu sõlmimist kuus või seitse küsimust ja oligi kõik. Samas pole ma karmimat lepingut, kui see teede hoolduse leping näinud. Näiteks oli seal punkt, et lepingu lõpetamise puhul tuleb firmal trahvi maksta 5 miljonit krooni,» rääkis Vilipuu. Ta lisas, et oleks ääretult üllatunud, kui leping peaks mingitel põhjustel lõppema. Praegu on leping jõus.

Ta möönab, et ehkki ta on praegu Soomes, on ta sündmuste arenguga kursis. «Ma arvan, et tegelik probleem ja uurimise põhjus on siiski kuskil mujal kui selles teedehoolduse lepingus,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles