Riigikogu liikmetest mainis meedia aprillis enim Ene Ergmat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu esimees, akadeemik Ene Ergma
Riigikogu esimees, akadeemik Ene Ergma Foto: Liis Treimann

Kirjutav meedia mainis aprillis riigikogu liikmetest kõige sagedamini parlamendi Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluvat esimeest Ene Ergmat, kellest ilmus kuu jooksul 178 uudist või artiklit.

BNSi Gruppi kuuluva ETA Monitooringu andmetel oli mainimiskordade arvult aprillis teisel kohal keskerakondlasest parlamendisaadik Kalle Laanet, kellest ilmus aprillis 91 uudist või artiklit.

Kolmandale kohale tuli riigikogu Keskerakonna fraktsiooni kuuluv Priit Toobal, keda mainis kuu jooksul 88 uudist või artiklit.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehest Sven Mikserist kirjutas meedia aprillis 84, keskerakondlasest Kadri Simsonist 80, sotsiaaldemokraat Kalvi Kõvast 78, sotsiaaldemokraat Andres Anveltist 69, keskerakondlasest Yana Toomist 67, sotsiaaldemokraat Urve Palost 64, IRL-i kuuluvast Erki Noolest 63 ja IRLi kuuluvast Tõnis Lukasest 61 korda.

Ülejäänud riigikogu liikmeid mainis kirjutav meedia aprillis alla 60 korra. Riigikogu praegune koosseis pidas oma avaistungi 4. aprillil. Ülevaade kajastab ajavahemikku 6.- 30. aprill, kuna 6. aprillil astus ametisse valitsuse uus koosseis ja riigikogus asusid tööle valitsuse liikmete asendusliikmed.

ETA Monitooringu ülevaade kajastab eesti- ja venekeelses trükimeedias, uudisteagentuuris BNS ja suuremates võrguväljaannetes ilmunud uudiseid, arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid. Samuti ei kajasta ülevaade saadikute mainimist televisioonis ja raadios.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles