Rabarock tuleb võimsam kui kunagi varem

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärtel Prins

17.-18. juunil Järvakandis toimuv Rabarock on sel suvel suurem kui kunagi varem ning lisandunud on terve lavajagu programmi.

Täna kuulutas festival välja oma lõpliku kava, lisaks juba teadaolevatele nimedele esinevad Rabarockil Electric Wizard, IAMX ja DND Inglismaalt, Sunrise Avenue Soomest ja kodumaistest bändidest lisandusid Ultima Thule, Kurjam, Def Räädu, Orelipoiss, Aides, Ewert & The Two Dragons, Rock Reality band, Singer Vinger, Apelsin.

Ööklubi ei pea enam alevi vahelt otsima, sest afterparty toimub seekord festivaliplatsil. Pärast päeva peaesinejat keeb ööelu edasi uuel telgilaval varaste hommikutundideni, püünele astuvad klassikud Apelsin ja Singer Vinger ning kütet lisavad DJ MOP ja DJ Erik Morna Raadio 2-st.

Rabarock kuulub tänavu Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 ametlikku programmi.

Kokku on festivalil tänavu ligi 30 esinejat: Pendulum (AU), Filter (USA), Public Image Ltd (UK), Mustasch (SWE), Electric Wizard (UK), IAMX (UK), Sunrise Avenue (FIN), Rock-Hotel plays Rock-Hotel 1983, Winny Puhh, Metsatöll, NoMeansNo (CAN), Ultima Thule, J.M.K.E., Circle (FIN), Orelipoiss, Teräsbetoni (FIN), Nevesis, Def Räädu, Aides, Ewert & The Two Dragons, Anal Thunder (FIN), Kurjam, DND (UK), Goresoerd, Abraham, The Bad Ass Brass Band (FIN), Rock Reality band, Singer Vinger, Apelsin, DJ MOP, DJ Erik Morna.

Festivali peakorraldaja Kristo Rajasaare sõnul on festivali tagasitulek pärast aastast pausi end igati õigustanud ning piletimüük edeneb festivali parimate aegade rütmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles