Tenerifel mõrvati võikal kombel briti naine

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseitöötajad sündmuspaigal.
Politseitöötajad sündmuspaigal. Foto: SCANPIX

Hispaaniale kuuluval Kanaari saarestiku suurimal saarel asuvas kaubanduskeskuses tappis kurjategija eile Suurbritannia kodaniku.

Kahtlusalune, 28-aastane töötu Bulgaaria kodanik, haaras Los Cristianose linnas asuvas poes noa ning pussitas sellega 60-aastast Suurbritanniast pärit naist, nüsides viimasel maha ka pea, kirjutas Guardian.

Kurjategija püüdis põgeneda, kuid korrakaitsjatel õnnestus kohaliku meedia teatel ka varem korrarikkumiste pärast karistatud mees peatada. Pealtnägijate sõnul tuli politseinikel meest kaitsta omakohtu eest.

Mõrva motiivid on esialgu ebaselged, kuid tunnistajate sõnul valis kurjategija juba pikemat aega saarel elanud Hiina päritolu naise välja suvaliselt. Kohaliku päevalehe La Opinion andmetel raviti kahtlusalust veebruaris kohaliku haigla psühhiaatriaosakonnas, vahendas BBC

«Nad ütlesid, et see tüüp tõmbas välja suure noa ja asus teda pussitama,» kirjeldas pealtnägijatega vestelnud kohalik ajakirjanik Colin Kirby. «Ma kuulsin trügivate inimeste hüüdeid ja karjeid. Hispaanialiku välimusega väga räpakas tüüp kõndis endamisi pomisedes minu taga, hoides juukseidpidi käes verist pead,» vahendas Kirby pealtnägijate tunnistusi.

«Ma parkisin oma autot, kui nägin turvatöötajaid jälitamas poest välja jooksnud meest, kelle käes oli midagi verist,» kirjeldas üks anonüümseks jääda soovinud pealtnägija, kelle sõnul viskas mees verise pea eemale ning ta oleks sellega peaaegu pihta saanud.

«Kõik on šokis. See on väga turvaline piirkond. Tavaliselt võib siin nii päeval kui öösel minna ükskõik kuhu. See pole tõesti normaalne,» lisas kohaliku kohtu esindaja Christina Perez.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles