Hansa fondijuht: meil ei ole vajadust vara alla hinnata

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Hansa Rahaturufondi fondijuhi Fabio Filipozzi sõnul on nende investeerimisstrateegia konservatiivne ja likviidsus hea, pole vajadust vara allahindamiseks.


«Hansa Rahaturufondi investeerimisstrateegia on konservatiivne ning investeeringute likviidsus hea. Seega suudab fond vajadusel investoritelt tagasi osta kõik väljalastud osakud vastavalt kehtivatele fondi tingimustele,» kommenteeris Filipozzi küsimust, kas fond plaanib järgida SEB strateegiat ning oma osakute hinda kõvasti alla hinnata, kirjutas

aripaev.ee

.

«Meil ei ole vajadust vara alla hinnata ja suudame kolme päeva jooksul lunastada kõik fondiosakud nominaalväärtusega 1000 krooni,» lisas Filipozzi.
Ka finantsinspektsioon kinnitas Filipozzi sõnul täna, et teistel Eesti fondidel puudub vajadus varade ümberhindluseks.

SEB likviidsusfond on oma osakute hinda alla hinnanud. Ümberhindluse tulemusena on fondi puhasväärtus vähenenud 13,05 protsendi võrra, sajalt kroonilt tasemele 86,95 krooni fondiosaku kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles