Saksa politsei otsib eestlastest juveelivargaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varaste saagiks jäi vaid üks abielusõrmus
Varaste saagiks jäi vaid üks abielusõrmus Foto: SCANPIX

Saksamaa Hesseni liidumaa politsei otsib Kasseli linna juveelipoe röövimises kahtlustatuna kaht meest, kes on suure tõenäosusega Eesti kodanikud.

Politsei teatel püüdsid kaks senitundmatut meest ühest Kasseli linna juveelikauplusest varastada suuremat kogust abielusõrmuseid, kuid müüjaga tekkinud rüseluses kaotas varas suure osa saagist.

Mehed sisenesid eile kella 12.20 ajal juveelipoodi ja lasid müüjal näidata hulka abielusõrmuseid. Järsku haaras üks kundedest letile tõstetud sõrmused ning mõlemad mehed hakkasid väljapääsu poole põgenema.

Poetöötaja jooksis neile järele ning püüdis varast, kes oli letilt kokku seitse sõrmust näpanud, tema riietest kinni hoida. Enda lahti rebimisel purunes varga vest ning kuus varastatud sõrmust pudenes maha. Ainsa tema saagiks jäänud laulatussõrmuse väärtuseks hindas poe töötaja 750 eurot.

Purunenud riietest leiti dokumendid, mis annavad politseile aluse kahtlustada teo toimepanemises Eesti kodanikke.

Poetöötaja kirjelduse järgi on üks mees 30-35-aastane, lühikeste blondide juustega umbes 175 sentimeetrit pikk sale mees. Tal oli seljas vest, mis purunes rüsina käigus.

Teine mees oli samuti 30-35-aastane, blondide juustega ja umbes 170 cm pikk ning kandis tumedat teksajakki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles