Jõhvi korrakaitsjad tabasid hulga alkoholi tarbinud alaealisi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Möödunud nädalavahetusel tabasid Jõhvi politseijaoskonna korrakaitsjad Ida-Virumaal avaliku korra tagamise käigus 10 alkoholi tarbinud alaealist.

Ajavahemikul 20. mai kell 18.00 kuni 21. mai kell 3.00 kestnud kontrollreidi ajal tabati Jõhvis, Kohtla-Järvel, Iisaku, Mäetaguse, Tudulinna, Avinurme ja Lohusuu vallas 32 isikut, kes rikkusid seadust.

Seaduserikkujatest 10 olid alkoholi tarvitanud alaealist vanuses 14-17 eluaastat. Lisaks neile tabas politsei ka kaks tubakatooteid tarvitanud alaealist ja neli avalikus kohas alkoholi tarbinud isikut.

Ülejäänud väärteomenetlused alustati liiklusseaduse rikkujate suhtes. Kohtla-Järve konstaablijaoskonna piirkonnavanema Tarvo Kaiva sõnul tabati alkoholi tarbinud alaealised peamiselt tänavalt.

«Nädalavahetus on tore aeg, kus noored tahavad pidutseda, kuid sageli tehakse seda koos alkoholiga. Alaealised peaksid meeles pidama, et nende alkoholi tarvitamine on siiski väärteokorras karistatav,» ütles Kaiva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles