Püssimees haavas lisaks koerale ka kodukassi

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhupüss. Foto on illustreeriv.
Õhupüss. Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Politsei uurib lisaks Kuressaares Kaevu tänaval mai keskel toimunud tõukoera tulistamisele ka samas lähedal Talve tänaval kodukassi haavamist.

Talve tänaval elava kassi omaniku sõnul näitas röntgenipilt, et nelja-aastast kassi oli ilmselt õhupüssist selga tulistatud ja kui kuul oleks paar millimeetrit kõrvale läinud, tabanuks see kassi selgroogu ja ta oleks praegu halvatud, kirjutas Meie Maa.

«Nüüd on ta õnneks paranemas, laskmist meenutavad vaid selja pealt ära aetud karvad, mis nüüd tasapisi tagasi kasvavad,» rääkis omanik.

Kassitulistamislugu on seda huvitavam, et vaid päev varem tulistati Kaevu ja Talve tänava nurgal asuva eramu hoovis tõukoera, kes kogunud rahvusvahelistelt koertevõistlustelt omas klassis mitmeid tiitleid.

Nii Talve tänaval tulistatud kassi omanik kui ka tõukoera omanik Ain Toose on tulistamisjuhtumi uurimiseks teinud politseile avalduse ja lisaks uurib politsei ka Pihtla vallas ühe tõukoera surma ning teise raske haavamisega lõppenud tulistamist ja Orissaares toimunud kassitulistamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles