Audru vallavanem astub tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Talisoo.
Rein Talisoo. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Erastamisskandaali sattunud Audru vallavanem Rein Talisoo esitas tagasiastumisavalduse, soovides ametist lahkuda esmaspäevast.


Esmaspäeval tuleb erakorralisele istungile kokku ka Audru vallavolikogu. Volikogu esimees Vahur Kobolt ütles, et tegemist oli Talisoo enda otsusega, võimul olev valimisliit Audru talle survet ei avaldanud. Kobolti sõnul on valimisliidus valdav seisukoht, et Talisoo tegi õigesti ja käitus riigimehelikult.


«Meil ei ole absoluutselt mingeid kahtlustusi ega süüdistusi, lihtsalt käesolevas olukorras, mis on meie maakonnas ja Audru vallas üles kerkinud, tegi Rein õige otsuse. Kõik lähtusid puhtalt sellest, et Audru vald saab edasi elada normaalses rütmis,» märkis Kobolt.


Audru keskuses asuva maa erastamise uurimiseks algatati kriminaalmenetlus, ajendiks ETV saates «Pealtnägija» ja Pärnu Postimehes avaldatud materjalid.
(Pärnu Postimees)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles