Lasteaiad ja sotsiaalobjektid said miljon eurot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaed
Lasteaed Foto: Mihkel Maripuu

Regionaalminister Siim Kiisleri juhitava regionaalsete investeeringutoetuste programmi komisjoni otsusega sai toetust 39 objekti ligikaudu 1 miljoni euro ulatuses.

Kokku anti toetust Eesti 10 lasteaia, 6 kooli, 5 sotsiaalobjekti ja mitme raamatukogu, perearstipunkti, tervisekeskuse, lastelaagri ning muude objektide korrastamiseks.

«Programmist toetatakse objekte, mille korrasolek mõjutab otseselt inimeste igapäevaelus tarbitavaid teenuseid - kus on vaja korrastada kooli põrand, kus vajab sotsiaalmaja katus vahetamist. Need võivad tunduda väikesed, aga samas kohalikele elanikele väga vajalikud ja lahendamist nõudvad probleemid,» sõnas regionaalminister Siim Kiisler. Oluline on ka põhimõte, et toetusi eraldatakse kõigisse maakondadesse.

Programmi toetused on suunatud ehitus-, rekonstrueerimis- ja remonttööde teostamiseks hoonetes ja rajatistes, et parandada hoolekande, õppimise, sportimise ja vaba aja veetmise tingimusi eelkõige laste ja noorte ning perede, vanurite ja puuetega inimeste jaoks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles