Anu Kivilo: Evelyn Sepa valituks osutumine ei olnud üksmeelne otsus

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Veel viimaseid päevi Tallinna Kultuuriväärtuste Ameti juhataja ametis olev Anu Kivilo tõdes, et otsus nimetada sihtasutuse Tallinn 2011 teiseks juhatuse liikmeks Evelyn Sepp ei tulnud üksmeelselt.

«Ootasime rohkem sellist inimest, kes oleks ka ehitusega rohkem kokku puutunud,» märkis Kivilo Vikerraadio hommikuprogrammis.

Juhatuse liikme kohale kandideeris kuus inimest, kellest teise vooru valiti kaks kandidaati. Kivilo sõnul leidsid kuus sihtasutuse nõukogu poolt moodustatud juhatuse liikme valimiskomisjoni liiget, et Sepp on õige inimene sellele kohale. «Kolm inimest arvasid, et võib-olla peaks otsima veel [kandidaate] ja üks inimene arvas, et tugevamaks oli vastaskandidaat,» selgitas Kivilo.

Ta toonitas, et Sepa tööpõld saab olema keeruline ja lai. Saatejuhi küsimusele, kuidas Sepp oma uues ametis hakkama saab, vastas Kivilo: «Seda näitab tulevik – kus me oskame öelda. Oleks ju kole, kui ei saaks.»

Eile otsustas sihtasutuse Tallinn 2011 nõukogu kinnitada juhatuse teiseks liikmeks Evelyn Sepa. Tema kuupalk hakkab olema üle 3000 euro.

Sihtasutuse nõukogu poolt moodustatud juhatuse liikme valimiskomisjoni hinnangul on Sepal selge visioon ja arusaam Kultuurikatlast, tegevusideed, kuidas sihtasutust ümber kujundada, kogemus loomemajanduses ja ettevõtluses, rahvusvaheliste kostööprojektide juhtimise kogemus, võõrkeelteoskus ning väga head esinemis- ja läbirääkimiskogemused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles