Traagilise avarii põhjustanud autojuht oli joobes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traagilise avarii sündmuskoht Raplamaal 29. mail
Traagilise avarii sündmuskoht Raplamaal 29. mail Foto: Lääne prefektuur

Pühapäeva õhtul Raplamaa Vigala vallas juhtunud traagilise liiklusõnnetuse põhjustanud auto juht oli esialgsetel uurimisandmetel alkoholi tarvitanud

Samuti ei olnud esialgsetel andmetel tagaistmel olnud ja autost avarii ajal välja kukkunud reisijatel kinnitatud turvavööd. Autojuhil, 26-aastasel Margusel oli turvavöö kinnitatud.

«Kahjuks peomeeleolus noored sageli ei mõtle, kui suurde ohtu nad ennast ja teisi panevad, kui joobes rooli istuvad. See õnnetus on jälle üks kurb näide sellest, kuidas alkoholijoobes juht ja turvavarustuse mittekasutamine võivad viia traagiliste tagajärgedeni,» ütles Lääne ringkonnaprokurör Aarne Pruus.

Pühapäeva õhtul Raplamaal juhtunud liiklusõnnetuses hukkus kaks ja sai viga samuti kaks inimest.
Õnnetus juhtus kella 20.30 ajal Vigala vallas Paeküla–Vana-Vigala tee 12. kilomeetril, kus 26-aastase Marguse juhitud sõiduauto Volkswagen Golf sõitis teelt välja ja rullus mitu korda üle katuse.

Sõiduki tagaistmel olnud 37-aastane Kalev ja 26-aastane Alari hukkusid sündmuskohal. Sõidukijuht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse ja tema kõrval istunud 19-aastane Eeva Pärnu haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles