Ruhnu ainus liinibuss sõitis vastu puud

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Juhi terviserikke tõttu sõitis eile varahommikul teelt välja vastu puud Ruhnu vallavalitsusele kuuluv saare ainus liinibuss, mille taastamine vallavanema hinnangul kuigi mõistlik tegu ei ole.

Mercedes-Benz bussis viibis peale 63-aastase juhi üks reisija, 62-aastane naine. Juht ja reisija said kergeid põrutusi, kuid arstiabi ei vajanud. Juht oli kaine, kirjutas Saarte Hääl.

«Tegemist on 70.–80. aastatest pärit Mercedes-bussiga, mille taastamine võib minna kulukamaks, kui bussi väärtus on,» ütles vallavanem Aare Sünter, kelle sõnul sõitis buss kitsalt teelt välja ja põrkus teeservast umbes meetri kaugusel kasvanud puu vastu. Sõiduki esiots sai kannatada, purunes esiklaas.

Sünter ütles, et bussis ainsa reisijana istunud ruhnlase sõnul oli juht temaga juttu ajanud, kui ta järsku «ära vajus», ilmselt kaotas mees teadvuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles