Õpilased: koolis ei ole eriti raske

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna 21. Koolis anti täna kätte lõputunnistusi. Pildil 1. klassi lõpetanud Siim (vasakult), Tambet, Alexander ja Mark.
Tallinna 21. Koolis anti täna kätte lõputunnistusi. Pildil 1. klassi lõpetanud Siim (vasakult), Tambet, Alexander ja Mark. Foto: Peeter Langovits

Õpilased, kellel ei seisa ees lõpueksameid, pääsesid tänasest pikale suvevaheajale. Õppeaastale tagasi vaadates leidsid Tallinna 21. Kooli õpilased sealt palju positiivset. Suvel aga plaanivad paljud koos perega reisima minna.

Oma esimese kooliaasta lõpetanud Mark, Alexander, Tambet ja Siim leidsid ühiselt, et 1. klassis oli kõik hästi ja klassikaaslased on samuti vahvad, olgugi, et poisid ja tüdrukud veel omavahel eriti hästi ei klapi.«Tüdrukud kiusavad,» leidis Tambet.

Õpetajatega aga oli poistel endi sõnul hea läbisaamine ja positiivseks pidasid nad ka seda, et kooliülesanded jõuti enamasti tundides ära lahendada ja koduseid töid esimesel aastal eriti polnud.

Kiituskirjaga 3. klassi lõpetanud Donna ja Linda Terese leidsid, et koolis läheb iga aastaga natuke raskemaks, aga midagi üle jõu käivat siiski pole. «Kui õpid korralikult, siis tegelikult ei ole raske,» arvas Donna. Tema sõnul õpetajad küll mõnikord hoiatavad, et koostavad keerulise kontrolltöö, aga enamasti pole asi tüdruku arvates sugugi nii hull.

Omavahelise läbisaamise kohta ütlesid nad, et tüdrukud klapivad omavahel hästi, aga poistel tuleb ikka aeg-ajalt nagistamisi ette, millest mõned lõpevad ka kergemate vigastustega.’

5c klassi poistele jäi möödunud õppeaastast enim meelde Soome sõprusklassi külaskäik ja järgmisel aastal kavatsevad nad ise põhjanaabritele külla minna. Suviste plaanide kohta vastasid nad niipalju, et kavatsevad rannas olla, reisida ja kaua magada.

Sama klassi tüdrukud kiitsid kooli õpetajaid, eriti uusi. «Õpetajad on hästi toredad ja abivalmid, suhtumine on väga hea,» leidis Emma Mari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles