Riigikogu liikmetest mainis meedia mais enim Ene Ergmat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu esimees, akadeemik Ene Ergma
Riigikogu esimees, akadeemik Ene Ergma Foto: Liis Treimann

Kirjutav meedia mainis mais riigikogu liikmetest kõige sagedamini parlamendi Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluvat esimeest Ene Ergmat, kellest ilmus kuu jooksul 155 uudist või artiklit.

BNSi Gruppi kuuluva ETA Monitooringu andmetel oli mainimiskordade arvult mais teisel kohal Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson, kellest ilmus 112 uudist või artiklit.

Riigikogu reformierakondlasest aseesimees Laine Randjärv leidis mais kirjutavas meedias mainimist 91, keskerakondlane Priit Toobal 91, keskerakondlane Kalle Laanet 89, keskerakondlane Mihhail Stalnuhhin 89, SDE fraktsiooni esimees Sven Mikser 80, IRL-i kuuluv Margus Tsahkna 79, IRLi kuuluv Marko Mihkelson 78, keskerakondlane Aadu Must 73, riigikogu keskerakondlasest aseesimees Jüri Ratas 73, sotsiaaldemokraat Andres Anvelt 69, IRLi kuuluv Peeter Laurson 65, sotsiaaldemokraat Eiki Nestor 64, IRLi kuuluv Urmas Reinsalu 60 ja sotsiaaldemokraat Jaak Allik 60 korda.

Ülejäänud riigikogu liikmeid mainis kirjutav meedia mais alla 60 korra.

ETA Monitooringu ülevaade kajastab eesti- ja venekeelses trükimeedias, uudisteagentuuris BNS ja suuremates võrguväljaannetes ilmunud uudiseid, arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid. Samuti ei kajasta ülevaade saadikute mainimist televisioonis ega raadios.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles