Eurosaadikutest mainis meedia mais enim Ojulandi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland.
Kristiina Ojuland. Foto: Meelis Meilbaum

Kirjutav meedia mainis mais europarlamendi saadikutest kõige sagedamini Reformierakonda kuuluvat Kristiina Ojulandi, kellest ilmus kuu jooksul 45 uudist või artiklit.

BNSi Gruppi kuuluva ETA Monitooringu andmetel oli mainimiskordade arvult mais teisel kohal Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda kuuluv europarlamendi saadik Ivari Padar, kes leidis mainimist 35 uudises või artiklis.

Järgnesid keskerakondlane Siiri Oviir 27, Indrek Tarand 20, Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluv Tunne Kelam 19 ja keskerakondlane Vilja Savisaar-Toomast 16 mainimiskorraga.

ETA Monitooringu ülevaade kajastab eesti- ja venekeelses trükimeedias, uudisteagentuuris BNS ja suuremates võrguväljaannetes ilmunud uudiseid, arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid. Samuti ei kajasta ülevaade saadikute mainimist televisioonis ja raadios.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles