Sotsiaaldemokraadid kinnitasid Indrek Saare erakonna uueks peasekretäriks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar.
Indrek Saar. Foto: Priit Simson

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna volikogu kinnitas täna erakonna esimehe Sven Mikseri ettepanekul sotsiaaldemokraatide uueks peasekretäriks Indrek Saare, kes lubas pühenduda erakonna tugevdamisele ja sotsiaaldemokraatia kandepinna laiendamisele.

«Sotsiaaldemokraatidel on pikaajalised ja kõrged sihid, mille elluviimine nõuab süstemaatilist tööd. Võtmeküsimuseks on organisatsiooni edasiarendamine ja liikmeskonna kasvatamine, millele kavatsen keskenduda,» ütles Indrek Saar.

Sotsiaaldemokraadid tänasid oma ameti maha pannud senist peasekretäri Kalvi Kõva vägeva aplausiga. Sven Mikser kinkis Kõvale, kes on Riigikogu maaelukomisjoni esimees ja ka Võrumaa kartulikasvataja, tänutäheks kartulikonksu.

38-aastane Indrek Saar kuulub Sotsiaaldemokraatliku Erakonda 1998. aastast ja Riigikokku alates 2007. aastast. Eelmisel aastal valiti ta Euroopa Nõukogu Parlamentaarse Assamblee kodukorrakomitee aseesimeheks.

Enne riigikokku valimist juhtis Saar aseesimehena Rakvere linnavolikogu. Ta on lõpetanud Eesti Muusikaakadeemia Kõrgema Lavakunstikooli ning töötanud Rakvere Teatri ning Teatri NO-99 direktorina, Eesti Teatrijuhtide Liidu ning Eesti Etendusasutuse Liidu esimehena.

Kevadistel riigikogu valimistel kogus Saar Lääne-Virumaalt 3931 häält, mis oli valimisringkonna parim tulemus. Tema esimene tööpäev peasekretärina on 1. juulil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles