Viisitamme ülekuulamine lükkus novembri teise poolde

Pärnu Postimees / Postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Riki montaaž

Pärnu linnapea Mart Viisitamme ja abilinnapea Simmo Saare ülekuulamine lükkus edasi novembri teise poolde.


Kapo lükkab Saare ja Viisitamme kokkusaamist pidevalt edasi - nüüd öeldi Saare sõnul, et kohtumine on novembri teises pooles ning et täpsem aeg öeldakse järgmisel nädalal.

Viisitamme kontor ja elamised otsiti läbi üle-eelmise nädala reedel. Teda lubati algselt kutsuda kahtlustatavana kaposse ülekuulamisele teisipäeval, mis järgnes läbiotsimisreedele. Seejärel lükati kohtumine neljapäevale, siis omakorda sellesse nädalasse ja nüüd veelgi kaugemasse tulevikku.

Viisitamm on endale kaitsjaks palganud vandeadvokaadi Paul Järve, Saare huve kaitseb Teet Veer. Mõlemad töötavad advokaadibüroos Järve, Otti & Laretei.

Kaitsepolitsei tunneb Viisitamme ja Saare vastu huvi seoses Pärnu tänavahoolduse riigihankega, kus kahtlustatakse, et mõnele selles osalenud firmale tehti põhjendamatuid soodustusi.

Kahtlustust pole kellelegi seni esitatud, üle-eelmise nädala reedel otsis kaitsepolitsei Viisitamme ja Saare kabinetid, autod ja elamispinnad läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles