Treier pärjati parimaks juba neljandat korda järjest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Treier
Grete Treier Foto: Ove Maidla

Eesti Jalgratturite Liit kuulutas eile välja hooaja parimad ratturid, kelleks meestest valiti Janek Tombak ning naistest Grete Treier.


Itaalia profiklubis Gauss RDZ Ormu leiba teeniva Grete Treieri selle hooaja parim tulemus tuli maailma tippudega võisteldes Saksamaa velotuurilt, kus ta võitis etapi ning lõpetas kokkuvõttes tuuri kolmanda kohaga. Detsembris 31-aastaseks saav Treier valiti aasta parimaks naisratturiks juba neljandat aastat järjest, vahendas Eesti Jalgratturite Liit.


Parima meesratturi tiitlile konkureeris ka Cofidise proff Rein Taaramäe Pekingis saavutatud 17. kohaga eraldistardist, kuid Tombakut eelistati eelkõige tänu stabiilsele hooajale ning Eurotouri edetabelis hooaja kokkuvõttes kõrgele 11. kohale.


Mitsubishi Jartazi proff Tombak võitis märtsikuus kõrgetasemelise Prantsusmaa karikaetapi ning saavutas Euroopas tugevatel võidusõitudel mitmel korral poodiumikohti. 32-aastane Tombak valiti Eesti parimaks ratturiks esimest korda.


Alla 23-aastaste vanuseklassis valiti parimaks CFC Spordiklubi rattur Gert Jõeäär ning parimaks klubiks tunnistati CFC Spordiklubi. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles