Sünge laupäev: neli uppunut, üks teadmata kadunud

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile oli sünge päev: uppus neli meest, üks jõkke ujuma läinud noormees on siiani kadunud.

Eile kell 05.47 teatati häirekeskusele Tartu linnas Soola tänava lähedal toimunud õnnetusest, kus läks Emajõkke ujuma ning jäi kadunuks 20-aastane Martin, teatas siseministeerium. Kadunud noormehe otsingud tulemusi ei andnud.

Kella 07.50 ajal avastati Viljandi maakonnas Tarvastu vallas Kivilõppe küla lähedalt Võrtsjärvest uppunud inimese surnukeha. Arvatavalt on tegemist 8. mail paadiga järvele läinud ja kadunuks jäänud 65-aastase meesterahvaga.

Kell 13.41 teatati häirekeskusele õnnetusest Jõgeva maakonnas Pajusi vallas Aidu külas, kus mees läks Aidu järve ujuma ja vajus vee alla. Kella 13.57 ajal tõid päästjad mehe kaldale ja andsid kiirabile üle. Kohale saabunud kiirabil uppunud 33-aastast meesterahvast elustada ei õnnestunud.

Paar tundi hiljem, kell 15.39 teatati häirekeskusele, et Harju maakonnas Jõelähtme vallas läks meesterahvas Maardu järve ujuma ja vajus vee alla. Rannalised tõid mehe kaldale. Kohale saabunud kiirabibrigaadil uppunud 33-aastast meest elustada ei õnnestunud.

Kell 21.51 anti teada, et Võru maakonnas Varstu vallas Vana-Roosa külas on raba tiiki ujuma läinud meesterahvas jäänud kadunuks. Tuukrid tõid uppunud 53-aastase meesterahva kaldale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles