SMS-laenu maksmiseks narkomuula tööd teinud noormees mõisteti vangi

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokaiin.Foto on illustratiivne.
Kokaiin.Foto on illustratiivne. Foto: AP / Scanpix.

Harju maakohus tunnistas täna 29-aastase Veiko Reemi süüdi suures koguses narkootilise aine ebaseaduslikus omandamises, valdamises ja toimetamises üle riigipiiri ja mõistis talle 4 aasta ja 6 kuu pikkuse vangistuse.

Reemi karistusaja algus on tema kinnipidamise päev 25. september 2008.

Põhja Ringkonnaprokuratuuri prokurör Taavi Perni esitatud süüdistuse kohaselt omandas Reemi septembris Gambias täpselt tuvastamata isikult ebaseaduslikult 58 kapslit kokku 678,8 grammi kokaiini sisaldava pulbriga.

Omandatud kapslid neelas Reemi alla ning toimetas enda soolestikus 25. septembril 2008 lennukiga Tallinna lennujaama, kus ta kahtlustatavana kuriteos kinni peeti.

Reemi soolestikus asunud kapslid leiti ja võeti ära 25. ja 26. septembril 2008 teostatud läbivaatuse käigus.

Varem oli noormees politseile selgitanud, et võttis talle pakutud narkootikumide vedamise töö vastu, et tasuda SMS-laenu võlgnevus. Reemi otsustas talle narkomuula tööd pakkunud isikuid aga petta ning plaanis aine ise Eestis maha müüa.

Reemilt leitud narkootiline aine hävitatakse. Kohtuasi lahendati kokkuleppemenetluses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles