Eestis tehakse mitmel pool teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Priit Simson.

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Tänasest kuni 17. juunini on remonttöödeks liiklusele suletud Ida-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel remondisolev Purtse sild (km 137,6). Ümbersõit on korraldatud Sämi-Sonda-Kiviõli-Varja kaudu.

Tänasest kuni 5. augustini on remonttööde tõttu liiklusele suletud ka Rapla maakonnas Raikküla-Päärdu maanteel asuv Tahka sild (km 22,6). Ümbersõit Valgu - Vana-Nurtu - Velise kaudu.

Teekatte remonttöödeks on 9-16.30-ni liiklusele suletud Tartu maakonnas Rõõmu-Viira maantee km 5,6-8,1. Ümbersõit Haki-Savikoja ja Aovere-Luunja maantee kaudu.

Alustatakse ristmiku ümberehitustöödega Lääne maakonnas Ääsmäe-Haapsalu-Risti maanteel Ristil (km 38,8-39,3). Kiirusepiiranguks on kehtestatud 50 km/h ja kitsendatud on parempoolne sõidurada.

Teetruubi ehitustööde tõttu on kella 8.30-19-ni liiklusele suletud Hiiu maakonnas Kärdla-Käina maantee km 20,8. Ümbersõit toimub Suuremõisa-Käina-Emmaste maantee kaudu.

Tee geoloogilisi uuringuid tehakse Lääne-Viru maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel km 181,6-182,3 (Rakvere sissesõit). Kiirusepiiranguks on tööpiirkonnas 30 km/h.

Täna kella 6 muudetakse Tallinna-Narva maanteel Loo-Maardu remondilõigule Saha-Loo teelt väljasõitu (km 11,2). Jälgigem liikluskorraldust, sest praegune väljasõit suletakse.

Pindamistööde tõttu on piiratud kiirust kuni 30 km/h Hiiu maakonnas Käina-Hüti maanteel kilomeetritel 4,2-6,8 ja Lennujaama teel (km 0,0-2,3).

Teekatte märgistustöid tehakse sobiva ilma korral Tartu maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel km 109,2-118,0 ja 146,6-150,5; Võru maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel km 238,9-248,9 ja Saare maakonnas Risti-Virtsu -Kuivastu-Kuressaare maanteel km 68,0-141,5.

Täna kell 14 alustavad maanteeratturid 54. Saaremaa Velotuuri 2. etappi Tartust Lõunakeskuse juurest marsruudil Tartu-Elva-Rõngu-Holstre-Heimtali-Paistu-Viljandi. Võistluse korraldajad paluvad liiklejail arvestada ajutist liikluskorraldust ja järgida rattureid julgestavate politsei ja reguleerijate märguandeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles