Saare maavanemaks on saamas Kaido Kaasik

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Kaasik
Kaido Kaasik Foto: Ave Maria Mõistlik / Wikipedia

Veidi enam kui kuu aja pärast tühjaks jäävale Saare maavanema toolile on suure tõenäosusega istumas praegune Valjala vallavanem Kaido Kaasik.

Saare maavanema uue isiku suhtes paistab kõik olevat üsna selge, kuid samas ei ole selge mitte midagi, sest ametiisikud vastavad kõik stiilis, et enne pole midagi teada, kui regionaalminister on esitanud ametliku kandidaadi, kirjutas Saarte Hääl.

Samas eitavad kõik ka seda, et tegelikult on maavanemate kohad võimuliidus jagatud ning ministri esitatud kandidaadi kinnitamine on samas stiilis kui nüüdsed presidendivalimised riigikogus.

Seni on Kaido Kaasiku nimega, rääkides uuest võimalikust maavanemast, spekuleeritud enam kui üks kord, kuid mees ise on jäänud suhteliselt kidakeelseks.

«Maavanema teemal ei ole me (Kaasik ei täpsustanud, keda ta «me» all mõtleb – toim) ausalt veel väga tõsiselt rääkinud. Küll on meil aga lähiajal selles osas kohtumised,» märkis 16 aastat Valjala vallavanema ametit pidanud ja praegu ka Saaremaa omavalitsuste liitu juhtiv Kaasik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles