Ivari Padar: IRLi ilus ettepanek ei toimi

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivari Padar.
Ivari Padar. Foto: Kalev Lilleorg

Rahandusminister Ivari Padari sõnul kõlab IRLi plaan anda rahandusministrile volitused väljamakseid eelarvest automaatselt blokeerida küll ilusti, aga ei toimi kuidagi.

«Olen kindel, et koalitsioonipartnerid, kaasa arvatud IRL, oleksid väga ärritatud, kui Padar äkki 2. aprillil ütlekski, et asjad ongi nüüd nii ja rahakraanid on kinni. Selle asja nimetus päeva lõpuks oleks lihtsalt valitsuse laialiminek,» ütles minister Äripäevale.

Ta viitas sellele, et ministeeriumidele on terve aasta jooksul päitseid pähe pandud ja proovitud parimat võimalikku tulemust saada, kuid konsensuslikud otsused on olnud paraku väga visad tulema.

«Kui me räägime sellest, mida reaalselt teha saab, siis teha saab vaid neid asju, milles osapooled poliitiliselt kokku lepivad. Kui kokku ei lepita, kus ja milliseid muudatusi eelarves teha, läheb see valitsus lihtsalt laiali,» lausus Padar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles