Velotuur häirib liiklust Saaremaal

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa velotuur.
Saaremaa velotuur. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Täna jätkub 54. Saaremaa velotuuri 4. etapp Saaremaal, mis muudab velotuuri marsruudil ajutiselt liikluskorraldust.

Velotuuri etapp algab kell 12.00 Muhust Liival marsruudil Liiva-Orissaare-Leisi-Kaarma-Viidu-Lümanda-Kuressaare. Finišiaeg on orienteeruvalt 15.00-16.00 Vallimaa tänava ja Sepa tänava ristmikul Kuressaares (spordikeskuse juures).

Võistluse korraldajad paluvad liiklejail arvestada ajutist liikluskorraldust ja järgida rattureid julgestava politsei ja reguleerijate märguandeid.

Maanteeinfokeskus annab teada, et ajutisi liikluskorralduse muudatusi on mujalgi. Täna kella 8.00 kuni homme  keskööni on remonttöödeks liiklusele suletud Järva maakonnas Oisu-Kärevere-Taikse maanteel asuv Kärevere raudteeülesõit (km 4,4). Ümbersõit Taikse kaudu.

Reede, 17.juunini on remonttööde tõttu liiklusele suletud Ida-Viru maakonnas Tallinn-Narva maantee 138. kilomeetril asuv Purtse sild. Ümbersõit Sämi-Sonda-Kiviõli-Varja kaudu.

Pindamistöid tehakse Hiiu maakonnas Kärdla-Käina maanteel Koolimaja ja Selja ristmike vahel (km 18,9-21,7); Viljandi maakonnas Valga-Uulu maanteel Raiksilla-Järve vahel (km 47,5-53,8) ja Jõgeva maakonnas Äksi-Kukulinna maanteel (km 0,0-3,6). Kiirusepiirang 30 km/h jääb kehtima orienteeruvalt neljaks päevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles